Professor Peter’s Germany Tour 2016

There are many good reasons for touring Germany. It is a beautifull country, loads of nice people are living there, playing for a German audience is really wonderfull (they always listen!) and there is a large and active ukulele community.
I meet lots of German ukers every year, during the Ukulele Hotspot Winterswijk. There is quite a few I can call my friends. And now I wanted to go and see them in their own habitat.

So I wrote to my friends with the proposition to come and play in their Wohnzimmer (livingroom) in exchange for a place to stay the night. And the reactions were heartwarming!
I will visit Bielefeld, Hamburg, Berlin, Regensburg, Saarbrücken, Heidelberg, Mainz, and Köln  in a period of two weeks. Click on the map to see details.
Some of the concerts will be open to public, others will be open only to a selected audience.
I am really looking forward!

Click the map for details.

germanytour

 

Er zijn veel goede redenen om in Duitsland te toeren. Het is een mooi land, er wonen veel aardige mensen, een duits publiek luistert altijd aandachtig en er is een grote ukulele gemeenschap. Ik ontmoet elk jaar veel duitse ukers, tijdens de Ukulele Hotspot Winterswijk. Verscheidene van hen kan ik mijn vrienden noemen.  En nu wil ik hen bezoeken in hun eigen habitat.

Daarom  schreef ik hen met het voorstel om bij hen een Wohnzimmerkonzert (huiskamerconsert) te komen spelen in ruil voor een overnachting.  De reacties waren hartverwarmend. Ik zal Bielefeld, Hamburg, Berlin, Regensburg, Saarbrücken, Heidelberg, Mainz, Kölln en Essen bezoeken in een periode van twee weken. Sommige concerten zullen openbaar zijn, de anderen besloten.  Ik kijk er naar uit!

Klik op de kaart voor details.