Special Events.

Prof Peter gladly announces his performance and workshop during Ukestock. A ukulele festival in the north of the Netherlands. For the first time an enthusiastic group in Groningen will  fill a weekend with ukuleles. Information can be found on their website and on facebook.

Prof Peter kondigt met plezier zijn optreden en workshop aan tijdens Ukestock. Een ukulele festival in het noorden van Nederland. Voor het eerst zal een enthousiaste groep Groningers een weekend vullen met ukuleles. Informatie kun je vinden op hun website en op facebook.

This year is the celebration of 100 years De Stijl a dutch artistic movement founded in 1917. Many dutch museums have special exhibitions dedicated to this art movement. In the city of Utrecht you can find a bandstand called de Klanksteen which is build using elements of De Stijl. This summer a special event will be held in the park and the bandstand. Prof Peter will provide music from the early nineteen hundreds, fitting to the era and the celebration.

Dit jaar wordt gevierd, dat De Stijl, een Nederlandse kustbeweging 100 jaar geleden is gestart met het oprichten van tijdschrift De Stijl. Veel Nederlandse musea besteden dit jaar aandacht aan de Stijl. In Utrecht staat een muziektent, de Klanksteen, die gebouwd is met gebruikmaking van elementen uit de Stijl. Deze zomer zal er een ter gelegenheid van 100 jaar de Stijl een evenement worden georganiseerd in de muziektent en het park er om heen. Voor passende muziek uit het begin van de jaren 1900 zorgt Prof Peter.